TVP3 Piątek, 04.01.2019 Zmiany z dnia 04.01.2019 w stosunku do raportu z dnia 21.12.2018 (dodano pozycję programową) 10:10 POGODA NA NARTY 2018/2019 - ODC. 4 Magazyn, 10 min, Polska, 2019 W tym odcinku pokażemy naukę narciarstwa i snowboardu przez zabawę w Centrum Szkoleń Narciarskich Nosal. Narciarze opowiedzą o szusowaniu na trasach Czorsztyn - Ski. Stoki narciarskie jako doskonałe miejsce na łatwe pozbycie się poświątecznych kalorii. (zmodyfikowano opis: Omówienie) 10:45 TO JE BOROWICZ. PODRÓŻE ZE SMAKIEM. - ODC (4) Magazyn, 20 min, Polska, 2018 Reżyseria: Grzegorz Jankowski Scenariusz: Adam Borowicz, Tomasz Dziedzic Wykonawcy: Adam Borowicz (prowadzący) Czwarta, ostatnia część szkockiego etapu wyspiarskich podróży Adama Borowicza. Ten odcinek to przede wszystkim gratka dla miłośników owoców morza oraz ryb. Adam odwiedzi bowiem Loch Fyne położone około 45 minut jazdy samochodem od Glasgow, prawdziwe królestwo wybornych małż, ostryg oraz łososi. Historia połowu ostryg w tej okolicy nie jest długa, liczy niespełna 50 lat. Wszystko zaczęło się od małego, przydrożnego stoiska prowadzonego przez dwóch przyjaciół. Teraz John i Andy są właścicielami sieci cenionych restauracji. W jednej z nich Adam Borowicz będzie miał okazję gotować z szefem kuchni. (dodano pozycję programową) 02:40 POGODA NA NARTY 2018/2019 - ODC. 4 Magazyn, 10 min, Polska, 2019 W tym odcinku pokażemy naukę narciarstwa i snowboardu przez zabawę w Centrum Szkoleń Narciarskich Nosal. Narciarze opowiedzą o szusowaniu na trasach Czorsztyn - Ski. Stoki narciarskie jako doskonałe miejsce na łatwe pozbycie się poświątecznych kalorii. (zmodyfikowano opis: Omówienie) 05:35 TO JE BOROWICZ. PODRÓŻE ZE SMAKIEM. - ODC (4) Magazyn, 20 min, Polska, 2018 Reżyseria: Grzegorz Jankowski Scenariusz: Adam Borowicz, Tomasz Dziedzic Wykonawcy: Adam Borowicz (prowadzący) Czwarta, ostatnia część szkockiego etapu wyspiarskich podróży Adama Borowicza. Ten odcinek to przede wszystkim gratka dla miłośników owoców morza oraz ryb. Adam odwiedzi bowiem Loch Fyne położone około 45 minut jazdy samochodem od Glasgow, prawdziwe królestwo wybornych małż, ostryg oraz łososi. Historia połowu ostryg w tej okolicy nie jest długa, liczy niespełna 50 lat. Wszystko zaczęło się od małego, przydrożnego stoiska prowadzonego przez dwóch przyjaciół. Teraz John i Andy są właścicielami sieci cenionych restauracji. W jednej z nich Adam Borowicz będzie miał okazję gotować z szefem kuchni.