TVP Kobieta Niedziela, 18.09.2022 Zmiany z dnia 28.08.2022 w stosunku do raportu z dnia 24.08.2022 (dodano opis: Omówienie) 10:30 PIĘKNIE PRZYPRAWIONA - S. IV, 1/12 SPRYTNE I ZDROWE MROŻENIE I MROŻONKI Magazyn kulinarny, 15 min, Polska, 2022 Reżyseria: Katarzyna Vanevska Scenariusz: Agnieszka Mielczarek, Katarzyna Vanevska Prowadząca: Agnieszka Mielczarek Mrożenie jest najzdrowszym sposobem przechowywania żywności. Zamrożone produkty nie tracą właściwości odżywczych i nie zawierają konserwantów, a kończący się okres letni i rozkwitający czas jesieni to najlepszy okres na przygotowanie aromatycznych i pełnych witamin zapasów w naszej zamrażarce. W programie dowiemy się, jak gotować z wykorzystaniem mrożonek, tak by wydobyć z nich aromat pełnych słońca dni i w jaki sposób możemy wpływać z ich pomocą na nasze zdrowie.