TVP3 Piątek, 20.12.2024 Zmiany z dnia 04.12.2024 w stosunku do raportu z dnia 27.11.2024 (dodano pozycję programową) 08:55 PRZYSTANEK SLOW FOOD - ODC. 3 SEZON II - DZICZYZNA Magazyn kulinarny, 25 min, Polska, 2021 Reżyseria: Michał Bandurski Scenariusz: Jacek Szklarek Prowadzący: Jacek Szklarek Magazyn o niezwykłych ludziach, ocalających tradycyjne produkty i potrawy, którzy poznali prawdziwy smak życia, gdy zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. To także opowieść o wyjątkowych zakątkach regionalnej Polski, do których warto dotrzeć, by poznać piękną, (po)wolną Polskę i prawdziwy smak życia. W dzisiejszym odcinku odwiedzimy Dolny Śląsk. Tam dowiemy się, jakie walory ma dziczyzna i dlaczego warto sięgać po nią w kuchni. Przygotujemy bigos myśliwski i comber z daniela.