TVP3 Sobota, 21.12.2024 Zmiany z dnia 04.12.2024 w stosunku do raportu z dnia 29.11.2024 (dodano pozycję programową) 11:25 PRZYSTANEK SLOW FOOD - ODC. 3 SEZON II - DZICZYZNA Magazyn kulinarny, 25 min, Polska, 2021 Reżyseria: Michał Bandurski Scenariusz: Jacek Szklarek Prowadzący: Jacek Szklarek Magazyn o niezwykłych ludziach, ocalających tradycyjne produkty i potrawy, którzy poznali prawdziwy smak życia, gdy zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. To także opowieść o niezwykłych zakątkach regionalnej Polski, do których warto dotrzeć, by poznać piękną, (po)wolną Polskę i prawdziwy smak życia. W dzisiejszym odcinku odwiedzimy dolny Śląsk. Tam dowiemy się jakie walory ma dziczyzna i dlaczego warto sięgać po nią w kuchni. Przygotujemy bigos myśliwski i combert z daniela.