programy / kulinaria / Podróże kulinarne Roberta Makłowicza / Łemkowski smak

Łemkowski smak


Robert Makłowicz zdradza sekrety łemkowskiej kuchni. Na tle pięknych bieszczadzkich krajobrazów przygotowuje smakowite kluski – hauszki, grzyby ze śliwkami, war z zlepieńcami oraz mastyło.
Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Akceptuję pliki cookies z tej strony