programy / kulinaria / Podróże kulinarne Roberta Makłowicza / Smak ziemi biłgorajskiej

Smak ziemi biłgorajskiej


Ludowe potrawy mają smak, któremu trudno się oprzeć. Tym razem poznamy dania charakterystyczne dla ziemi biłgorajskiej. Wśród zabytkowych chałup z prostych składników, jak ser, mąka czy mleko, na naszych oczach powstaną potrawy, którymi zajadali się nasi pradziadowie. Zapewniamy, dawne receptury nie straciły nic ze swojej atrakcyjności.

W menu: piróg biłgorajski, pierożki z gąskami, kapusta z grochem.
Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Akceptuję pliki cookies z tej strony